logotrans

Borduurwerk

Met borduurwerk geef je een gepersonaliseerd cadeau. Maar je kunt natuurlijk ook een logo op kleding laten borduren tot 50 stuks.
Op een trui, hoodie of muts bijvoorbeeld. De mogelijkheden zijn eindeloos (zie de voorbeelden hieronder).
Stuur gerust een e-mail of kom langs voor meer informatie! 

Indien het gaat om het uitvoeren van een eigen ontwerp, logo of een tekst in een speciaal lettertype, zullen we dit moeten omzetten naar een borduur bestand. Dit zijn eenmalige kosten tenzij hij veel groter of kleiner moet worden. In tegenstelling tot drukwerkbestanden, zijn borduur bestanden nauwelijks te vergroten of te verkleinen. Dit heeft te maken met de soort steek die gebruikt wordt in het ontwerp.

Indien het gaat om iets eenvoudigs als bijvoorbeeld een naam, dan kunt u uit 8 lettertypes kiezen. Deze lettertypes zijn al voorbereid en zijn daardoor eenvoudig te produceren zonder bijzondere opmaakkosten. Voor andere lettertypes zal ik een borduur bestand moeten maken.

Aanleverwijze:
Alleen tekst
Indien het alleen om tekst gaat, kan deze aan ons worden door gemaild info@vansasstitch met daarbij de vermelding van het gewenste lettertype en de grootte en kleur garen. Voor badstof en fleece word aangeraden om een dikker lettertype te gebruiken zoals nr. 1, 4, 5, 7 en 8. Dunnere lettertypes vallen weg in de dikkere stof.

lettertypebord

Bestand voor logo of eigen ontwerp
Voor het omzetten van een ontwerp naar een borduur bestand zijn vrijwel alle bestandstypen mogelijk; bij voorkeur ontvangen wij een goed scherp beeld op ware grootte. Hiervoor word eerst een eenmalig borduur bestand gemaakt. Indien mogelijk kunt u aan ons de PMS-kleurnummers van uw huisstijl doorgeven, dan bekijken wij welke draadkleur hier het beste bij past. Stuur de gegevens naar info@vansasstitch en dan maak ik een offerte voor u.